Greek English French German Turkish

Βγήκε η Τροχαία «παγανιά» στην Ξάνθη

Οι κλήσεις πέφτουν «βροχή» για παράνομα παρκαρίσματα. Επιχείρηση πάταξης της παράνομης στάθμευσης από την Τροχαία Ξάνθης Στην πράξη «ο αστυνομικός τη...

Προσδοκούν …ανάσταση της «νεκρής» επιχειρηματικότητας

Ελπίδες και προσδοκίες των παραγωγικών κλάδων από την νέα κυβέρνηση -Κράτος δικαίου ζητούν οι επαγγελματοβιοτέχνες Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμ...

Ολική επαναφορά Σγουρίδη ως υφυπουργού Γεωργίας!

«Μας περιμένει ένας δύσκολος δρόμος. Η χώρα μας χρειάζεται να γίνει παραγωγική», η πρώτη του δήλωση στο «Ε» «Ακτινογραφία της κυβέρνησης Τσίπρα: Πολυ...

ekloges 2015

mikres_aggelies_b

ergasiako_button_b

Πρόσωπα & Γεγονότα

sxolia_epik_grammi
Οι αγορές άρχισαν ήδη να χορεύουν…μας κουνάνε μάλιστα και το μαντήλι ταυτόχρονα…
12 καθηγητές
Από τους 40 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς της νέας κυβέρνησης, οι δώδεκα είναι Καθηγητές Πανεπιστημίου. Από αυτούς οι 5 είναι υπουργοί και 7 αναπληρωτές.
Το φαινόμενο της παρουσίας τόσων πολλών καθηγητών έχει τις ερμηνείες του. Έτσι, οι Έλληνες όντας καχύποπτοι και γνωρίζοντας τη ρήση του Βίσμαρκ για τη συνδρομή των καθηγητών στη διάλυση, περιμένουν να δουν εάν θα υλοποιηθεί και πότε.
Δεύτερο, ο αριθμός αυτός επιβεβαιώνει τον μεγάλο έως και τεράστιο αριθμό ύπαρξης σε μια μικρή χώρα τόσων Καθηγητών Πανεπιστημίων.
Σε βαθμό που απορεί κανείς, πώς παράγονται, με ποια μέθοδο τόσοι καθηγητές και τι είδους λίπασμα χρησιμοποιείται για την αύξησή τους, ζωή να’ χουν…
«Ε»
Αβραμόπουλος για Πρόεδρος;
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην επιλογή του Δ. Αβραμόπουλου ως προτεινόμενο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει όποιον θέλει. Αρχικά επελέγει ο Κ. Καραμανλής ο οποίος και αρνήθηκε. Στη συνέχεια στράφηκαν στον Αβραμόπουλο που βέβαια, πού να αρνηθεί ο «κύριος τίποτα», όπως τον αποκάλεσε ο Πάγκαλος.
Υπάρχει όμως ένα θέμα. Ο Αβραμόπουλος είναι Ευρωπαίος Επίτροπος και σε σημαντικό πόστο, μόλις προ ολίγων μηνών ανέλαβε και αλλαγές στους Επιτρόπους δεν δέχονται εύκολα στο όργανο αυτό. Έτσι, αν φύγει ο Αβραμόπουλος από Επίτροπος, η θέση του δεν θα καλυφθεί αμέσως και βέβαια δεν θα καλυφθεί από Έλληνα για διάφορους πρακτικούς λόγους της Κομισιόν.
Έτσι, δεν αποκλείεται για να μην χαθεί μια αξιόλογη θέση Επιτρόπου, αντί του Αβραμόπουλου να επιλεγεί κάποιο άλλο πρόσωπο. Άνδρας ή Γυναίκα. Σύντομα θα δείξει.
«Ε»
Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης
Χαλκέντερο το Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης και επτάψυχο. Μπορεί να του αλλάζουν όνομα κατά διάφορα διαστήματα, μπορεί να το αμφισβητούν για το μειωμένο ρόλο και αποστολή του, όμως αυτό συνεχίζει να υπάρχει.
Νέα υφυπουργός ανέλαβε η κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, από τους ΑΝΕΛ προερχομένη και από Σέρρες καταγομένη.
Ένα υπουργείο για δημόσιες σχέσεις με τους βορειοελλαδίτες και ικανοποίηση κάποιων στερεοτύπων…
«Ε»
Χρηματιστηριακή πτώση
Σε νέες πτώσεις των τιμών Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών ζει η ελληνική οικονομία. Μάλιστα οι τιμές Μετοχών των Τραπεζών σε τρεις συνεδριάσεις έχασαν πάνω από το 40% της αξίας τους!
Εικόνα Αποκάλυψης την ονόμασαν την όλη εξέλιξη και ιδού γιατί: Σε τρεις συνεδριάσεις, από τη συνολική κεφαλαιοποίηση του Χρηματιστηρίου, έχουν χαθεί 11,3 δις ευρώ!
Τα νούμερα είναι ιλιγγιώδη και μοναδικά χωρίς να μπορεί κανείς να προβλέψει πού θα σταματήσει η κατρακύλα αυτή.
«Ε»
Επιστροφή στον κρατισμό;
Οι πρώτες αποφάσεις, γιατί τόσο βιαστικές και άτσαλες αλήθεια, της νέας Αριστερής Κυβέρνησης, μας οδηγούν στο συμπέρασμα της επαναφοράς του κρατισμού στην οικονομία.
Μόνο που αυτή η απόφαση θα δημιουργήσει μείωση έως εξαφάνιση ιδιωτικών επενδύσεων από το εξωτερικό. Πολλώ μάλλον όταν θα επανελεχθούν αποφάσεις για την COSCO, για διαγωνισμούς που ξεκίνησαν, π.χ. ιδιωτικοποίηση αεροδρομίων, επένδυση παλιού αεροδρομίου, επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα και μια σειρά άλλων.
Όταν το δημόσιο δεν έχει χρήματα να πληρώνει μισθούς και συντάξεις και εφάπαξ και δανείζεται για να τα πληρώσει, πού θα βρει για να κάνει επενδύσεις; Όταν εδώ και χρόνια ο τομέας των δημοσίων επενδύσεων έχει συρρικνωθεί μέχρι εξαφανίσεως, είναι λάθος να κλείνεις τις πόρτες στους ιδιώτες επενδυτές.
Κι αν δεν γίνουν επενδύσεις από ιδιώτες ούτε ανάπτυξη θα υπάρξει στη χώρα ούτε μείωση της ανεργίας. Με προσλήψεις στο δημόσιο αναπτυξιακή πολιτική κι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν και υπερχρέωσαν τη χώρα. Αυτό το σοβαρό πάθημα των προηγούμενων μάλλον δεν έγινε μάθημα στους νέους κυβερνώντες. Πού δείχνουν αποφασισμένοι να αναστήσουν το σπάταλο και αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα με τις ευνοούμενες ΔΕΚΟ.
«Ε»
Έρχονται οι άνεμοι
Σαρωτικοί άνεμοι θα πλήξουν και την Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σε συνέχεια ισχυρής ανεμοθύελλας στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, θα έχουμε ισχυρούς ανέμους, νοτιοδυτικούς που θα φτάσουν τα 9 και τοπικά τα 10 και 11 μποφόρ κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Επίσης, σοβαρές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας, αλλά από 1.000 μέτρα υψόμετρο και πάνω καθώς οι νοτιάδες θα επιστρέψουν να υπάρξει χιονόπτωση σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
«Ε»
Η συμβουλή Ομπάμα
Μήνυμα στήριξης στις ελληνικές πρωτοβουλίες μετέφερε ο Μπαράκ Ομπάμα στον Αλέξη Τσίπρα, στη μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος είχε και μία συμβουλή να δώσει στον Ελληνα πρωθυπουργό.
Αφού τον συνεχάρη και του ανέφερε ότι η θέση των ΗΠΑ είναι πως η Ευρώπη πρέπει να φύγει από την περίοδο λιτότητας και να δώσει έμφαση στις πολιτικές ανάπτυξης, του τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις ελληνικές πρωτοβουλίες σε αυτό το πλαίσιο.
Τέλος του έδωσε και μια συμβουλή: να ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες για να μην γκριζάρουν τα μαλλιά του, όπως συνέβη και στα δικά του…
Η Ελλάδα πυροβολεί
econ1Το τελευταίο τεύχος του Economist, αυτού του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2015, είναι ιδιαίτερα συμβολικό κι εύστοχο. Αντικατοπτρίζει τη νέα κατάσταση στην Ευρώπη. Από τη μία η ρητορική της νέας κυβέρνησης, η οποία τόσο καιρό δήλωνε έτοιμη για σύγκρουση με την πολιτική της Μέρκελ κι από την άλλη η αδυναμία της ελληνικής πλευράς να φοβίσει τη Γερμανία.
Σαν να κρατούμε δηλαδή όπλο απέναντι στη Μέρκελ και να της ζητούμε να πλησιάσει αν τολμάει. Μόνο που το όπλο το κρατούμε με το ένα χέρι. Όχι γιατί είμαστε δεινοί πιστολέρο, αλλά γιατί το άλλο χέρι είναι κομμένο. Με μισές δυνάμεις. Μένει να δούμε εάν είναι προφητικό. Αυτό του Focus πριν μερικά χρόνια, με την Αφροδίτη να ζητιανεύει δεν έπεσε και πολύ έξω.
Μέχρι στιγμής βέβαια το όπλο το κρατούν οι αγορές και μας πυροβολούν αλύπητα…
Άιντε…άιντε
Αίσθηση και αίσθημα αμηχανίας στους παρευρισκομένους στην έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας προκάλεσε η πραγματική επίθεση που εξαπέλυσε η κα Λάμπρου, Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π. Ε. Ξάνθης προς τον δήμαρχο Αβδήρων κ. Γιώργο Τσιτιρίδη επειδή δεν την ενημέρωσε - λέει -   αν πρέπει να κλείσει το τεχνικό για να μην πλημμυρίσει το Κουτσό ενώ θα έπρεπε πρώτα να ενημερώσει να συγκληθεί το συντονιστικό όργανο επί τόπου και να συναποφασίσει τι θα κάνει! Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή… Ενώ κινδυνεύει να πνιγεί ένας οικισμός, μια υπηρεσιακή κατηγορεί έναν αιρετό και δη τον δήμαρχο γιατί αποφάσισε μονομερώς να τον σώσει και δεν της ζήτησε την άδεια!
Μήπως έχουμε ξεφύγει;
Μ.Ξ.
Σιδεροκέφαλοι…
Σαν έτοιμοι από καιρό σαν θαρραλέοι είναι και φέρονται οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αφού με το «Καλημέρα» έβαλαν μπρος ο καθείς από το υπουργείο του το πρόγραμμα τη ς Θεσσαλονίκης, αφήνοντας μας άναυδους! Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι εμφανής μια …στροφή προς τα αριστερά μόνο και μόνο στον αέρα που αποπνέει η νέα κυβέρνηση, στον τρόπο που εκφράζεται, στις προτεραιότητες που θέτει και στην αταλάντευτη πρόθεση και βούληση που δείχνει ότι έχει να αλλάξει τα πράγματα γκρεμίζοντας κυριολεκτικά ότι μας πλήγωσε και ότι μας πόνεσε…
Κι αυτό είναι καλό και μας κάνει να ανασάνουμε από την ασφυξία που είχαμε πάθει αλλά από την άλλη υπάρχει ένα «κράτημα» στην κοινωνία μήπως όλα αυτά τα πληρώσουμε ακριβά!
Αλλά και πάλι ακριβότερα από ότι πληρώσαμε γίνεται;
Μ.Ξ.

Στήλες & Γνώμες

Η διαγραφή του χρέους και οι προϋποθέσεις-η απόκρυψη της αλήθειας και οι εκλογές- Όσο...
22_01_2015
Γεώργιος Εµ. Δηµητράκης
Ανάπτυξη για την Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ανάπτυξη για... Η ανάληψη της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Αντώνη...
21_01_2015
ΜΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Λαός - Ξεκάθαρα-ΔωρεάνΦοβερές λέξεις, ανεπανάληπτα συνθήματα. Τις λες κι...
20_01_2015
Φοίβος Ιωσήφ

Η Συνταγή της Ημέρας

Λεμονάτη σούπα με κοτόπουλο και ρεβίθια -400γρ. ρεβίθια βρασμένα -400γρ. στήθος κοτόπουλο, σε μικρά κομμάτια -1 κρεμμύδι...


.

cosmos4ucom1


«Ε» Επικαιρότητα
Σεξιστική επίθεση σε μπαρ της Ξάνθης

Σεξιστική επίθεση σε μπαρ της Ξάνθης

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πελάτης επιτέθηκαν με σεξιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε τρανς γυναίκα και γκέι εργαζόμενο Το περιστατικό καταγγέλλει η Πρωτοβουλία κατά της Ομοφοβίας Ξάνθης, καταδικάζοντάς το Ένα πε...

50 χρόνια Ξανθιώτικο Καρναβάλι 1966-2015

50 χρόνια Ξανθιώτικο Καρναβάλι 1966-2015

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από 7 μέχρι 22 Φεβρουαρίου οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Με Stan, Σαμπάνη, Τσαλίκη, Βαρδή και Λιανό οι κεντρικές συναυλίες Κυκλοφόρησε το πρόγραμμα του Καρναβαλιού για το 2015, ενός θεσμού που ‘’...

Σχεδιάζεται ένα νέο δημαρχείο για το δήμο Μύκης

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανεπαρκές κρίνεται το υπάρχον οίκημα που προοριζόταν για διαμερίσματα. Έχει προτιμηθεί έκταση 13 στρεμμάτων λίγο έξω από τον οικισμό της Σμίνθης Τροποποίηση της νομοθεσίας απαιτείται για την παραχώρησή της εν λόγω έκτασης από τις...

«Κουτσός» συντονισμός για τις πλημμύρες στο Κουτσό

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Άκουσε τα εξ αμάξης από την Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών ο δήμαρχος Αβδήρων για την μονομερή απόφαση να κλείσει το τεχνικό εμποδίζοντας την πλημμύρα Εναντίον του με ασφαλιστικά μέτρα και ο επενδυτής φωτοβολταϊκών που πλημμύρισα...

Καθορίσθηκαν οι ετήσιες συνδρομές στο ΕΒΕ Ξάνθης

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μία από τα ίδια» με μείωση συνδρομής και αύξηση του ΓΕΜΗ Το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου συνεδρίασε το ΔΣ του ΕΒΕ Ξάνθης στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Κυρίαρχο θέμα ο καθορισμός του ποσού ετήσιας συνδρομής των μελών του,...

«Πράσινο φως» για το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στις ακριτικές περιοχές της ΑΜΘ

30 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντάχθηκε η Πράξη με απόφαση του υπουργού Υποδομών και πρέπει να υλοποιηθεί σε έξι μήνες   Με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΑΔΑ: 79ΞΝ1-1ΡΙ) εντάχθηκε η Πράξη για την παροχή ψηφιακού τηλεοπτικού σήμ...

«Ατύχημα» ο Σγουρίδης λένε στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

29 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεωρούν απότοκο της μη αυτοδυναμίας τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ και το συμβόλαιο πώλησης της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη «Ατύχημα» χαρακτήρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώρ...

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Δροσερό για παιδιά 2-15 ετών

29 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Π.Ε. Ξάνθης κατά της Ηπατίτιδας Α Δροσερό: μια περιοχή με πολλαπλές πηγές μόλυνσης Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης θα πραγματοποιήσει την ολο...

«Πάφρα του Πόντου, η χώρα των γενναίων» στο ΙΘΤΠ

29 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφιέρωμα τιμής στο συγγραφικό έργο του π. Νικολάου Κυνηγόπουλου Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 19:30, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης πραγματοποιούν αφιέρωμα τιμής στο συγγραφικό έργο ...

Μια μοναδική εμπειρία στη Σμύρνη για δύο μαθητές του 2ου Λυκείου

29 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αραμπατζή Αναστασία και ο Αλεξόπουλος Τάσος διηγούνται το ταξίδι τους, τις δραστηριότητες και τις ξεναγήσεις που περιλάμβανε, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, το 2ο Γενικό Λύκειο συ...

Συνελήφθη ταξιτζής που δεν είχε ταξίμετρο

29 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Είχε κάνει συμφωνία «με το κεφάλι» και μετέφερε 46χρονη από την Κομοτηνή στο αεροδρόμιο Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στον αερολιμένα «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης 5...

Αλλάζει η διάβαση τυφλών που… εμπόδιζε στην Κεντρική Πλατεία

28 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καμία επιβάρυνση του δήμου Ξάνθης από τις εργασίες Τσέπελης: «Είμαι θετικότατος σε παρεμβάσεις που εξυπηρετούν όλους τους δημότες» Άρχισαν οι εργασίες για την ‘’μετακίνηση’’ τμήματος της διάβασης τυφλών στην Κεντρική Πλατεία τ...

Πρόσκληση του ΕΒΕ στις επιχειρήσεις για συμμετοχή στη DETROP

28 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θα στηθεί ενιαίο περίπτερο για το νομό. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Κατόπιν συνεργασίας με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ το Επιμελητήριο Ξάνθης δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετέχουν σε ενια...

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Σταθμού

28 Ιαν 2015 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας της οδού Σταθμού Άρπαξαν τα σκουπίδια πιθανό από αναμμένο τσιγάρο Κατασβέστηκε αμέσως από τους 6 πυροσβέστες Αναστάτωση προκλήθηκε στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιανουαρίου στην οδό Σταθμού,...

  • 1
  • 2
  • 3
line_red

Πολιτισμός l_yellow

50 χρόνια Ξανθιώτικο Καρναβάλι 1966-2015

50 χρόνια Ξανθιώτικο Καρναβάλι 1966-2015

Από 7 μέχρι 22 Φεβρουαρίου οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Με Stan, Σαμπάνη, Τσαλίκη, Βαρδή και Λιανό οι κεντρικές συναυλίες Κυκλοφόρησε το πρόγραμ...

«Πάφρα του Πόντου, η χώρα των γενναίων» στο ΙΘΤΠ

«Πάφρα του Πόντου, η χώρα των γενναίων» στο Ι…

Αφιέρωμα τιμής στο συγγραφικό έργο του π. Νικολάου Κυνηγόπουλου Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 19:30, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης και το Ίδρυμα ...

Δώρο 8.000 ευρώ έφερε ο Αη Βασίλης στα ιδρύματα και σε άπορους της Ξάνθης

Δώρο 8.000 ευρώ έφερε ο Αη Βασίλης στα ιδρύμα…

Αυτό ήταν το οικονομικό αποτέλεσμα της Γειτονιάς του Αη Βασίλη που διοργάνωσε και φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης Ικανοποίηση από την πρόεδρο κ. Ε. ...

Ταξίδι στο δημόσιο χρόνο

Ταξίδι στο δημόσιο χρόνο

Εγκαινιάστηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη η έκθεση φωτογραφίας με «ρολόγια μιας άλλης εποχής» με συνδιοργανωτές το Κέντρο Πολιτισμού, το Ινστιτούτο Μεσογε...

Αστυνομικά l_red

Βγήκε η Τροχαία «παγανιά» στην Ξάνθη

Βγήκε η Τροχαία «παγανιά» στην Ξάνθη

Οι κλήσεις πέφτουν «βροχή» για παράνομα παρκαρίσματα. Επιχείρηση πάταξης της παράνομης στάθμευσης από την Τροχαία Ξάνθης Στην πράξη «ο αστυνομικός τη...

Συνελήφθη ταξιτζής που δεν είχε ταξίμετρο

Συνελήφθη ταξιτζής που δεν είχε ταξίμετρο

Είχε κάνει συμφωνία «με το κεφάλι» και μετέφερε 46χρονη από την Κομοτηνή στο αεροδρόμιο Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, στον αερολιμένα «Δημόκριτο...

Ξαναχτύπησαν οι νεαροί ληστές της Ορεστιάδας

Ξαναχτύπησαν οι νεαροί ληστές της Ορεστιάδας

Επιτέθηκαν σε δύο άνδρες για να πάρουν ένα κινητό και ένα πορτοφόλι. Ο ένας παρέμεινε στο νοσοκομείο για νοσηλεία Συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά οι τρε...

Αδελφός σκότωσε αδελφό στο Φανάρι

Αδελφός σκότωσε αδελφό στο Φανάρι

Μέσα στην αυλή του πατρικού σπιτιού τους! Μετά από διαπληκτισμό μεταξύ τους του επιτέθηκε με μαχαίρι Σοκ στους γονείς και στην κοινωνία του Φαναρίου ...

Πολιτική l_black

Σχεδιάζεται ένα νέο δημαρχείο για το δήμο Μύκης

Σχεδιάζεται ένα νέο δημαρχείο για το δήμο Μύκ…

Ανεπαρκές κρίνεται το υπάρχον οίκημα που προοριζόταν για διαμερίσματα. Έχει προτιμηθεί έκταση 13 στρεμμάτων λίγο έξω από τον οικισμό της Σμίνθης Τροπ...

«Κουτσός» συντονισμός για τις πλημμύρες στο Κουτσό

«Κουτσός» συντονισμός για τις πλημμύρες στο Κ…

Άκουσε τα εξ αμάξης από την Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών ο δήμαρχος Αβδήρων για την μονομερή απόφαση να κλείσει το τεχνικό εμποδίζοντας την πλημμύρα...

«Ατύχημα» ο Σγουρίδης λένε στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

«Ατύχημα» ο Σγουρίδης λένε στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Θεωρούν απότοκο της μη αυτοδυναμίας τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ και το συμβόλαιο πώλησης της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη «Ατ...

Ολική επαναφορά Σγουρίδη ως υφυπουργού Γεωργίας!

Ολική επαναφορά Σγουρίδη ως υφυπουργού Γεωργί…

«Μας περιμένει ένας δύσκολος δρόμος. Η χώρα μας χρειάζεται να γίνει παραγωγική», η πρώτη του δήλωση στο «Ε» «Ακτινογραφία της κυβέρνησης Τσίπρα: Πολυ...

Κοινωνία l_green

Σεξιστική επίθεση σε μπαρ της Ξάνθης

Σεξιστική επίθεση σε μπαρ της Ξάνθης

Πελάτης επιτέθηκαν με σεξιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε τρανς γυναίκα και γκέι εργαζόμενο Το περιστατικό καταγγέλλει η Πρωτοβουλία κατά...

Καθορίσθηκαν οι ετήσιες συνδρομές στο ΕΒΕ Ξάνθης

Καθορίσθηκαν οι ετήσιες συνδρομές στο ΕΒΕ Ξάν…

«Μία από τα ίδια» με μείωση συνδρομής και αύξηση του ΓΕΜΗ Το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιανουαρίου συνεδρίασε το ΔΣ του ΕΒΕ Ξάνθης στην αίθουσα του Επιμ...

«Πράσινο φως» για το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα στις ακριτικές περιοχές της ΑΜΘ

«Πράσινο φως» για το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα …

Εντάχθηκε η Πράξη με απόφαση του υπουργού Υποδομών και πρέπει να υλοποιηθεί σε έξι μήνες   Με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δι...

Προσδοκούν …ανάσταση της «νεκρής» επιχειρηματικότητας

Προσδοκούν …ανάσταση της «νεκρής» επιχειρηματ…

Ελπίδες και προσδοκίες των παραγωγικών κλάδων από την νέα κυβέρνηση -Κράτος δικαίου ζητούν οι επαγγελματοβιοτέχνες Να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμ...


 

 

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-1

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-1

Ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και πήρε δίκαια την πρόκριση η ξανθιώτικη ομάδα Προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης – Σήμερα η κλήρωση της επόμενης φάσης Η Skoda Ξάνθη ήταν καλύτερη στην συντριπτική διάρκεια των δύο αγώνων με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος επιβραβεύτηκε παίρνοντας το εισιτήριο στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ξανθιώτικη ομάδα έκανε το παιχνίδι της στο χθεσινό ματς στο «Απ. Νικολαΐδης», έπαιξε ανοιχτά και δικαιώθηκε για τις προσπάθειές της στο 87’. Στο σημείο αυτό πέτυχε το «χρυσό» γκολ με τον Θοδωρή Βασιλακάκη παίρνοντας την σπουδαία και απολύτως δίκαια πρόκριση....

30 Ιαν 2015

 

Δυναμικά συνεχίζουν εντός κι εκτός γηπέδων οι «Βασίλισσες»

Δυναμικά συνεχίζουν εντός κι εκτός γηπέδων οι «Βασίλισσες»

Σε μία όμορφη εκδήλωση έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2015 η ξανθιώτικη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει τη δράση της η ξανθι...

ΕΠΣ Ξάνθης: Στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών

ΕΠΣ Ξάνθης: Στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών

Αναλυτικά τα ονόματα των ομάδων των δύο υποψηφίων Γ. Γκιρτζίκη – Γ. Πανίδη Με κοινό ψηφοδέλτιο θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία στις 05 Φεβρουαρίου...

«Κολλημένη» με την… ισοπαλία

«Κολλημένη» με την… ισοπαλία

Τέταρτο συνεχόμενο ισόπαλο παιχνίδι για τη Skoda Ξάνθη Έμεινε στο 1-1 στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα Ακόμη μία ισοπαλία – την τέταρτη σ...

 

pharmacy

VENZINADIKA

Εορτολόγιο
Καθημερινή Εφημερίδα της Ξάνθης
www.empros.gr

Ιδιοκτήτρια - Εκδότρια - Διευθύντρια
Ελένη Διαφωνίδου
logo
Γραφεία - Τυπογραφεία
Σταθμού 16 - 67100 Ξάνθη

τηλ : 25410-22950-77828 | Fax : 25410-25608
Η παρούσα πύλη ενημέρωσης κατασκευάστηκε & φιλοξενείται από την COSMOS4U εταιρία ανάπτυξης λογισμικού