Greek English French German Turkish

Ζητείται χρηματοδότηση για τον κάθετο άξονα Ξάνθης

Υποβλήθηκε η μελέτη στο ΣΕΣ και στο ΣΕΦ – «Έχει ωρίμανση το έργο και θα ενταχθεί» διαβεβαιώνει ο Κ. Ζαγναφέρης Ο Παυλίδης το θέλει μέχρι 25 εκ. ευρώ,...

499 θέσεις στην ΑΜΘ από το voucher στον τουρισμό

Tο πρόγραμμα θα τρέξει μέσα στον Δεκέμβριο Το «πράσινο φως» της έγκρισης έλαβε το νέο πρόγραμμα Voucher στον Τουρισμό, το οποίο θα απευθύνεται σε 8...

Προς δημοπράτηση το «φιλέτο» του δήμου στην πλατεία

Με 4.000 ευρώ τιμή εκκίνησης το ισόγειο που στεγάζονταν η Εμπορική. Θα εκμισθωθεί για χρήση «γραφείου» όπως προβλέπεται από την άδειά του 40.000 ευρ...

Kourpalidis

mikres_aggelies_b

ergasiako_button_b

akouste_arxiki

Πρόσωπα & Γεγονότα

sxolia_epik_grammi
Παραπέμπεται σε δίκη και ο Τσουκάτος. Άκη γερά σου’ ρχεται συντροφιά!
Απεργία
Σήμερα Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα απεργούν. Για 24 ώρες. με συγκεντρώσεις και ομιλίες. Με συνθήματα και τραγούδια για τους κακούς εργοδότες πάντα, για την αύξηση των μισθών και συντάξεων, για την ανεργία.
Ένας πυροβολισμός στον αέρα η απεργία. Έτσι για την τιμή των όπλων. Χωρίς ουσία και χωρίς περιεχόμενο. Αυτή είναι η αλήθεια.
« Ε»
Ρατσισμός και διχασμός
Βαθύτατα συντηρητική και ρατσιστική αποδείχτηκε για μια φορά ακόμη πως είναι η Αμερική. Υπάρχει –και αποδεικνύεται καθημερινά – βαθύτατο φυλετικό χάσμα μεταξύ λευκών και μαύρων. Όπως υπάρχει οικονομικό και κοινωνικό.
Οι μαύροι για τους λευκούς Αμερικανούς, την πλειοψηφία, δεν έχουν την ίδια αξία μ’ αυτούς. Γι’ αυτό και τους σκοτώνουν τόσο εύκολα οι αστυνομικοί, γι’ αυτό και απαλλάσσονται της κατηγορίας. Γι’ αυτό όμως ξεσπούν και οι ταραχές από την πλευρά των μαύρων κατοίκων. Οι οποίοι αγανακτούν από την άδικη και μεροληπτική μεταχείριση του «λευκού κράτους». Ένα κράτος οικοδομημένο στην αδικία και τον διαχωρισμό, άσχετα εάν ο Πρόεδρος είναι μαύρος.
Η εξέγερση στην πόλη Φέργκιουσον ήταν αναμενόμενη. Παρόλο δε που τέτοιες αποφάσεις της Δικαιοσύνης υπέρ των λευκών δημιουργούν εντάσεις και καταστροφές και διασπούν την κοινωνική συνοχή, εντούτοις συνεχίζονται να λαμβάνονται. Διότι η ζωή ενός νέγρου για τους λευκούς ενόρκους και δικαστές δεν έχει αξία. Και ως τέτοια αντιμετωπίζεται έναντι της ζωής των λευκών.
Τι κρίμα και πόσο λάθος για μια χώρα που θέλει να εμφανίζεται και ως προστάτιδα υψηλών ιδανικών και αρχών. Απόλυτη υποκρισία δυστυχώς.
«Ε»
Ευθύνη του δήμου
Θα δημοπρατηθεί το ισόγειο του γνωστού κεντρικού δημοτικού ακινήτου στην πλατεία λέει η χθεσινή είδηση. Μάλιστα ορίστηκε και η τιμή εκκίνησης που θα είναι 4000 ευρώ.
Πολύ ωραία και μπράβο για να μην είναι κλειστός ο χώρος και σκοτεινός μετά την αποχώρηση της Τράπεζας (Εμπορικής).
Όμως, με την ευκαιρία αυτή, οφείλει ο δήμος μας να ξεκινήσει ένα λίφτινγκ σε όλο το κτίριο τουλάχιστον εξωτερικά. Κι αυτό, διότι η σημερινή εικόνα του κτιρίου είναι απαράδεκτη πέρα για πέρα. Για πολλούς λόγους αλλά και για έναν βασικό, αυτός του ότι το κτίριο είναι στο κέντρο και η ασχήμια του η σημερινή δεν «δένει» με τη γύρω εικόνα.
Το οφείλει να διορθώσει την εικόνα ο δήμος. Εξωτερικά τουλάχιστον.
«Ε»
Και ο Τσουκάτος θα δικαστεί για τη SIEMENS
Να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος ο άλλοτε «ισχυρός άντρας» του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Τσουκάτος, αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens ζητά ο εισαγγελέας Γαληνός Μπρης με την πρότασή του.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Θόδωρος Τσουκάτος ήταν η «γέφυρα» στη διαδρομή μαύρων χρημάτων και συγκεκριμένα δύο εμβασμάτων ύψους ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων, χρήματα τα οποία οι δικαστικές αρχές εκτιμούν ότι κατέληξαν σε υπαλλήλους του ΟΤΕ.
Είπαμε, η ελληνική δικαιοσύνη κινείται με ρυθμούς βραδύπους (η χελώνα είναι πολύ γρήγορη για να συγκριθεί) και όταν και εάν γίνει κάποια δίκη, κανείς δεν θα θυμάται πια ποιος ήταν και γιατί δικάστηκε ο κ. Τσουκάτος, ο εκ δεξιών κάποτε ενός πρωθυπουργού…
Κέρδη 300 εκατ. ευρώ από την ανακύκλωση!
Στη Γερμανία δραστηριοποιούνται περίπου 150 εταιρείες στην ανακύκλωση απορριμμάτων. Σύμφωνα με στοιχεία του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Έσσης, ο τζίρος των εταιρειών αυτών – συμπεριλαμβάνονται και 15 δημοτικές επιχειρήσεις – διαμορφώθηκε το 2013 στα 1,2 δις ευρώ. Το κόστος της συλλογής και η βιομηχανική ανακύκλωση των απορριμμάτων κόστισε 900 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι 150 εταιρείες να γράψουν κέρδη 300 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι συλλογή απορριμμάτων είναι σχεδόν υποχρεωτική από το 1998 σε όλες τις γερμανικές πόλεις με πληθυσμό τουλάχιστον 10.000 κατοίκων.
Σύμφωνα με έκθεση του Επιμελητηρίου, μόνο στο πρώτο στάδιο της ανακύκλωσης απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα περίπου 285.000 άτομα.
Ο κύκλος απορρίμματα-μεταφορά-ανακύκλωση-μεταποίηση σημείωσε αλματώδη ανάπτυξη στη Γερμανία από το 1988 όταν πρωτολειτούργησε έως σήμερα.
Προκαταβολή επιδόματος θέρμανσης
Από μέρα σε μέρα αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των 350.000 δικαιούχων, η προκαταβολή για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την υποβολή αιτήσεων είχε μέχρι τις 21 Νοεμβρίου δεχθεί 800.000 επισκέψεις φορολογουμένων, με τους 650.000 εξ αυτών να αιτούνται το επίδομα και την προκαταβολή του 25%. Από αυτές τις αιτήσεις εγκρίθηκε το 80% περίπου δηλαδή 598.000 αιτήσεις.
Οι πρώτοι 350.000 δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα προκαταβολές ύψους 44 εκατ. ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι 248.000 φορολογούμενοι θα λάβουν την προκαταβολή έως τις 8 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης ανέρχεται στα 15 λίτρα ανά τ.μ. στην Β' ζώνη, στην οποία ανήκει η Ξάνθη.
Στην κόψη του ξυραφιού η ΝΔ
Με την τρόικα να πιέζει για περικοπή συντάξεων και νέων αλλαγών στο ασφαλιστικό, τον ΣΥΡΙΖΑ να προελαύνει κερδίζοντας συνεχώς έδαφος στο εκλογικό σώμα και οι 180 να μην βρίσκονται για να αποτραπούν οι εκλογές η ΝΔ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Κανένα πρωτογενές πλεόνασμα δεν μπορεί να ισοφαρίσει το γδάρσιμο που έχει υποστεί ο έλληνας φορολογούμενος από τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους άδικους φόρους. Μας έχουν στεγνώσει πια και φως στο τούνελ δεν βλέπουμε. Το χουν πάρει χαμπάρι ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και αν γίνουν εκλογές θα τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις να συσπειρώσουν τον κόσμο τους, να φέρουν πίσω αυτούς που έφυγαν. Αυτό επεχείρησε και ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στην Ξάνθη με πολύ άκομψο τρόπο ομολογουμένως , τόσο που έδωσε πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έδειξε την ακραία τάση της λαϊκής δεξιάς.
Μ.Ξ.
Μύλος στο ΠΑΣΟΚ…
Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ…Η κίνηση του Βενιζέλου να ξαναεπιχειρήσει το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ που του βγήκε με τις Ευρωεκλογές , με την Δημοκρατική Παράταξη αυτή τη φορά, δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος ούτε μέσα στις νομαρχιακές του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι οι περισσότερες νομαρχιακές μαζί και της Ξάνθης στις προτάσεις τους ζήτησαν συνέδριο ΠΑΣΟΚ και όχι Δημοκρατικής Παράταξης. Αλλά δεν εισακούστηκαν …Αυτό έδωσε και την αφορμή στον Γιώργο Παπανδρέου να κάνει τις κινήσεις που έκανε που ουσιαστικά θέτουν υπό αμφισβήτηση τις επιλογές του Προέδρου και δείχνουν από μέρους του Παπανδρέου την πρόθεσή του να πάρει τα ηνία του κόμματος μέσα από μια εκλογή. Το ΠΑΣΟΚ ήταν που ήταν σε ημιθανή κατάσταση τώρα ήρθε και απόγινε... Έτσι ούτε στη Βουλή θα μπει…
Μ.Ξ.

Στήλες & Γνώμες

O «Σκίουρος» ΣτέλιοςΟ Στέλιος δεν είναι άνθρωπος της σώου μπιζ. Δεν είναι...
22_11_2014
Αρσενίου Στέλιος
Η οργή των Ευρωπαίων κατά του πολιτικού συστήματοςοι βαρύτατες συνέπειες για τον Ελληνικό Λαό Η κρίση...
21_11_2014
Γεώργιος Εµ. Δηµητράκης
Τα κέρδη των κορνιζοποιών Αν ψάχνετε για ένα επικερδές επάγγελμα, μη...
18_11_2014
Φοίβος Ιωσήφ

Η Συνταγή της Ημέρας

Ρολάκια μοσχαρίσια -4 φιλέτα μοσχάρι για σνίτσελ -2 σκελίδες σκόρδο -4 φέτες μπέικον -2 μικρά...


.

cosmos4ucom1


«Ε» Επικαιρότητα
Η ΔΙΑΜΑΘ φέρνει τα σκουπίδια του Δήμου Νέστου στην Ξάνθη

Η ΔΙΑΜΑΘ φέρνει τα σκουπίδια του Δήμου Νέστου στην Ξάνθη

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έτοιμη η σύμβαση, πάει για έγκριση από το Δ.Σ. του Δήμου Νέστου. 8.000 ευρώ το αντίτιμο για 8 μήνες Σήμερα η εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής των Οικολόγων για την Μονάδα Επεξεργασίας στον Δ. Νέστου. Τ...

Το ΠΑΣΟΚ σε δυο κομμάτια!

Το ΠΑΣΟΚ σε δυο κομμάτια!

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου που ζητά έκτακτο συνέδριο και θέτει θέμα ηγεσίας τάραξε τα νερά εν’ όψει προσυνεδριακού διαλόγου Αμανατίδης: «Εκμεταλλεύτηκε τις θέσεις μας …» - Τσαρτσάρας: «Εξέφρασε τη...

Δημοψήφισμα των δικηγόρων στις 2 με 3 Δεκεμβρίου

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποχή των δικηγόρων εξαιτίας του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας Κιούση: Ικανοποίηση των τραπεζών με το νέο κώδικα και επιπτώσεις στην άσκηση δικαιωμάτων του πολίτη Τόσο οι φορείς της Δικαιοσύνης (δικηγόροι, δικαστές, συμβολα...

‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ μοιράζει χαμόγελα στην πλατεία της Ξάνθης

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι Αθηνών του ‘’Χαμόγελου’’ με ευφάνταστες δημιουργίες και δώρα Αγγ. Λινάκη «Το ‘’Χαμόγελο’’ είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά με τον αριθμό 1056» Το «Ε» συνάντησε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης τ...

Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Γλώσσα και Εθνική ενότητα»

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής το πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Γλώσσα κ...

8 στους 10 συνεπείς με τον ΕΝΦΙΑ

27 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ατού στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα Με τα θετικά στοιχεία από την εισπραξιμότητα του ΕΝΦΑΙ πήγε η αποστολή του υπουργείου Οικονομικών στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει την τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr μόνο τ...

Διθύραμβοι από την Θεσσαλονίκη για τις αδελφές Βουγιουκλή

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Μάγεψαν με τις φωνές τους το βράδυ του Σαββάτου στο Fix Factory of Sound Οι αδελφές Βουγιουκλή είναι γνωστές όχι μόνο στο κοινό της Ξάνθης, όπου μεγάλωσαν, αλλά πανελληνίως. Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου εμφανίστηκαν για μια μουσική ...

Συνεχίζεται η αποχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή του στις 22 Νοεμβρίου, συντασσόμενο με την από 21-11-2014 απόφαση της Ολομέλειας των Πρ...

Γιόρτασαν μαζί 4 γενιές την μεγαλομάρτυρα Αγία Αικατερίνη

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορταστικό κλίμα με πλήθος κόσμου στο Γηροκομείο Ξάνθης Παπαχρόνης: ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Γηροκομείου που βοηθούν αυτό το Ίδρυμα να στέκεται στα πόδια του Σε πολύ ζεστό κλίμα, παρά την παγωνιά, γιορτάστηκε η μνήμη...

Γέμισε χρώματα και ήχους η Ξάνθη το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Χορευτικών Δεκατρείς Σύλλογοι με 300 μικρούς χορευτές από κάθε γωνιά της βόρειας Ελλάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 22 Νοεμβρίου το 2ο Φεστι...

Τα πληρώνουμε χρυσά και μας τα παίρνουν κοψοχρονιά!

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ με βάση την αντικειμενική αξία και οι κατασχέσεις γίνονται στα 2/3 στης εμπορικής που έχει μια διαφορά – 30%! Γκρεμίζεται το όνειρο του νεοέλληνα: Πέφτει το κεραμίδι στο κεφάλι του… Ενδιαφέρον από Βουλγάρους για...

Άνοιξε η εφαρμογή στο TAXISnet για τις 100 δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών

26 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα υπαχθείτε στη ρύθμιση βήμα-βήμα Άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας η ηλεκτρονική εφαρμογή στο Τaxisnet μέσω της οποίας οι οφειλέτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για να υπαχθούν στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την...

40χρονα της ΝΔ στην Ξάνθη με … «τιμώμενο» τον ΣΥΡΙΖΑ!

25 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ από τον Υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο: «ΝΔ: Το κόμμα των νοικοκυραίων - ΣΥΡΙΖΑ: Οι κομμουνιστές ένα ….πολιτικό αξιοθέατο!» Κοντός: « Όποτε κυβέρνησε η ΝΔ ο τόπος πήγε μπροστά» - Παυλίδης: «Είμαι περήφανος που ανήκ...

Σκηνές από ταινία θρίλερ το πρωί του Σαββάτου

25 Νοε 2014 || Κατηγορία: ΓΕΓΟΝΟΤΑ

39χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Χρυσοχώρι με τσεκούρι - Ακολούθησε καταδίωξη Συνελήφθηκε μαζί με 34χρονο συνεργό στο Δροσερό – Βρέθηκαν τσεκούρια, σπάθες και αλυσοπρίονο στο σπίτι. Σεσημασμ...

  • 1
  • 2
  • 3
line_red

Πολιτισμός l_yellow

Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Γλώσσα και Εθνική ενότητα»

Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Γλώσσα και Εθνικ…

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Από την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα πραγμα...

Διθύραμβοι από την Θεσσαλονίκη για τις αδελφές Βουγιουκλή

Διθύραμβοι από την Θεσσαλονίκη για τις αδελφέ…

Μάγεψαν με τις φωνές τους το βράδυ του Σαββάτου στο Fix Factory of Sound Οι αδελφές Βουγιουκλή είναι γνωστές όχι μόνο στο κοινό της Ξάνθης, όπου με...

Γιόρτασαν μαζί 4 γενιές την μεγαλομάρτυρα Αγία Αικατερίνη

Γιόρτασαν μαζί 4 γενιές την μεγαλομάρτυρα Αγί…

Εορταστικό κλίμα με πλήθος κόσμου στο Γηροκομείο Ξάνθης Παπαχρόνης: ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Γηροκομείου που βοηθούν αυτό το Ίδρυμα να στέκ...

Γέμισε χρώματα και ήχους η Ξάνθη το Σάββατο 22 Νοεμβρίου

Γέμισε χρώματα και ήχους η Ξάνθη το Σάββατο 2…

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Χορευτικών Δεκατρείς Σύλλογοι με 300 μικρούς χορευτές από κάθε γωνιά της βόρειας Ελλάδας Μ...

Αστυνομικά l_red

Σκηνές από ταινία θρίλερ το πρωί του Σαββάτου

Σκηνές από ταινία θρίλερ το πρωί του Σαββάτου

39χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Χρυσοχώρι με τσεκούρι - Ακολούθησε καταδίωξη Συνελήφθηκε μαζί με 34χρονο συνε...

Πήγε να σκοτώσει το θείο του με καραμπίνα!

Πήγε να σκοτώσει το θείο του με καραμπίνα!

Συνελήφθη στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας ένας 32χρονος που είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το θύμ...

Σήμερα στο Στρατοδικείο Ξάνθης εκδικάζεται η υπόθεση βασανισμού 3χρονου

Σήμερα στο Στρατοδικείο Ξάνθης εκδικάζεται η …

Οι γονείς κατήγγειλαν κακοποίηση του παιδιού τους στον στρατιωτικό παιδικό σταθμό Φερών Έβρου πριν 2 χρόνια Κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά Μια σημαν...

Συναλλαγές με πλαστά 50ευρα στη Θράκη

Συναλλαγές με πλαστά 50ευρα στη Θράκη

Τρεις Βούλγαροι πραγματοποίησαν πέντε συναλλαγές σε επιχειρήσεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης Μετά από έρευνες τους εντόπισε, τ...

Πολιτική l_black

Ζητείται χρηματοδότηση για τον κάθετο άξονα Ξάνθης

Ζητείται χρηματοδότηση για τον κάθετο άξονα Ξ…

Υποβλήθηκε η μελέτη στο ΣΕΣ και στο ΣΕΦ – «Έχει ωρίμανση το έργο και θα ενταχθεί» διαβεβαιώνει ο Κ. Ζαγναφέρης Ο Παυλίδης το θέλει μέχρι 25 εκ. ευρώ,...

Η ΔΙΑΜΑΘ φέρνει τα σκουπίδια του Δήμου Νέστου στην Ξάνθη

Η ΔΙΑΜΑΘ φέρνει τα σκουπίδια του Δήμου Νέστου…

Έτοιμη η σύμβαση, πάει για έγκριση από το Δ.Σ. του Δήμου Νέστου. 8.000 ευρώ το αντίτιμο για 8 μήνες Σήμερα η εκδίκαση στο ΣτΕ της προσφυγής των Οικολ...

Το ΠΑΣΟΚ σε δυο κομμάτια!

Το ΠΑΣΟΚ σε δυο κομμάτια!

Η παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου που ζητά έκτακτο συνέδριο και θέτει θέμα ηγεσίας τάραξε τα νερά εν’ όψει προσυνεδριακού διαλόγου Αμανατίδης: «Εκμεταλλε...

Προς δημοπράτηση το «φιλέτο» του δήμου στην πλατεία

Προς δημοπράτηση το «φιλέτο» του δήμου στην π…

Με 4.000 ευρώ τιμή εκκίνησης το ισόγειο που στεγάζονταν η Εμπορική. Θα εκμισθωθεί για χρήση «γραφείου» όπως προβλέπεται από την άδειά του 40.000 ευρ...

Κοινωνία l_green

Δημοψήφισμα των δικηγόρων στις 2 με 3 Δεκεμβρίου

Δημοψήφισμα των δικηγόρων στις 2 με 3 Δεκεμβρ…

Αποχή των δικηγόρων εξαιτίας του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας Κιούση: Ικανοποίηση των τραπεζών με το νέο κώδικα και επιπτώσεις στην άσκηση δικαιω...

‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ μοιράζει χαμόγελα στην πλατεία της Ξάνθης

‘’Το Χαμόγελο του Παιδιού’’ μοιράζει χαμόγελα…

Το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι Αθηνών του ‘’Χαμόγελου’’ με ευφάνταστες δημιουργίες και δώρα Αγγ. Λινάκη «Το ‘’Χαμόγελο’’ είναι δίπλα σε όλα τα π...

8 στους 10 συνεπείς με τον ΕΝΦΙΑ

8 στους 10 συνεπείς με τον ΕΝΦΙΑ

Ατού στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα Με τα θετικά στοιχεία από την εισπραξιμότητα του ΕΝΦΑΙ πήγε η αποστολή του υπουργείου Οικονομικών στο Παρί...

Συνεχίζεται η αποχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης

Συνεχίζεται η αποχή του Δικηγορικού Συλλόγου …

Μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή του στι...


 

 

Τα… πολυσύχναστα ποδηλατικά μονοπάτια του περιαστικού δάσους Ξάνθης και ο καθαρισμός τους

Τα… πολυσύχναστα ποδηλατικά μονοπάτια του περιαστικού δάσους Ξάνθης και ο καθαρισμός τους

Εδώ και 15 χρόνια μία παρέα Ξανθιωτών συντηρεί εθελοντικά τα μονοπάτια στα οποία διοργανώνονται διάφορες ποδηλατικές/αθλητικές εκδηλώσεις Τον – καθιερωμένο πλέον – καθαρισμό των μονοπατιών του περιαστικού δάσους της Ξάνθης πραγματοποίησαν και φέτος τα μέλη της ομάδας «Mountain Active» που δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και περίπου μία 15ετία. Η δραστηριότητα της ομάδας αφορούσε εργασίες συντήρησης των μονοπατιών της περιοχής, μία δουλειά ιδιαίτερα σημαντική η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο γιατί τα μονοπάτια χωρίς την ανάλογη συντήρηση σύντομα παύουν να υπάρχουν. Οι εργασίες που έγ...

27 Νοε 2014

 

Super League: Το πρόγραμμα μέχρι το «φινάλε» του Α’ γύρου

Super League: Το πρόγραμμα μέχρι το «φινάλε» του Α’ γύρου

Ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα – Δείτε πως διαμορφώνονται οι αγωνιστικές H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αν και δεν έμεινε πλήρως ικανοποιημένη απ...

Super League: Τη Δευτέρα τα σπουδαία…

Super League: Τη Δευτέρα τα σπουδαία…

Κρίσιμο Δ.Σ. της Λίγκας με σημαντικά θέματα προς συζήτηση Πρόταση για ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα κατέθεσε ο ΠΑΟΚ! Την ερχόμενη Δευτέρα αναμέν...

«Λουκέτο» στα πρωταθλήματα και αναβολή επ’ αόριστον σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου!

«Λουκέτο» στα πρωταθλήματα και αναβολή επ’ αόριστον σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου!

Χωρίς πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο – Επιμένει σε μη ορισμό διαιτητών στους αγώνες η Ομοσπονδία Στα άκρα η κόντρα ΕΠΟ – Super League Νέα ανατροπή κ...

 

pharmacy

VENZINADIKA

Εορτολόγιο
Καθημερινή Εφημερίδα της Ξάνθης
www.empros.gr

Ιδιοκτήτρια - Εκδότρια - Διευθύντρια
Ελένη Διαφωνίδου
logo
Γραφεία - Τυπογραφεία
Σταθμού 16 - 67100 Ξάνθη

τηλ : 25410-22950-77828 | Fax : 25410-25608
Η παρούσα πύλη ενημέρωσης κατασκευάστηκε & φιλοξενείται από την COSMOS4U εταιρία ανάπτυξης λογισμικού